Webinar 'Leven met Diabetes type-2'

Webinar 'Leven met Diabetes type-2'

Dinsdagavond 07 juni (om 19:30 uur) geef ik een gratis Webinar over hoe jij met diabetes type-2 gezonder kan leven!

Ik ga je in dit Webinar vertellen wat diabetes nu eigenlijk is, en wat het in jouw lichaam doet! Dat het een vervelende ziekte is hoef ik jullie niet te vertellen, elke dag medicatie, soms ook insuline spuiten en hier steeds rekening mee moeten houden legt toch een bepaalde druk op jouw dag. En dan heb ik het  nog niet eens over alle bijkomende lichamelijke klachten.

Waarom een Webinar hierover?
Ik ben er van overtuigd dat het anders kan, dat je met wat kleine veranderingen in je leven plezieriger met je diabetes kan leren omgaan. 
Graag vertel ik je meer over hoe je gezonder kan leven en zelfs je medicatie kan verminderen. Jij kan jouw diabetes aanpakken en jezelf weer veel energieker voelen.

Wil jij weten hoe je meer energie overhoudt? Minder medicatie nodig hebt en je je  weer fit gaat voelen? Meld je dan aan voor mijn Webinar.

Wat levert het volgen van dit Webinar voor jou op?

Wil je dat diabetes type-2 jouw leven minder negatief beïnvloedt?
 Meld je dan direct aan voor dit gratis Webinar!