Webinar 'Gezonde Leefstijl'

Webinar 'Gezonde Leefstijl'

Dinsdagavond 11 mei (om 19:30 uur) geef ik een gratis Webinar op het gebied van gezonde leefstijl.

Merk jij dat je als ouder van een druk gezin, iedere dag een paar uur te kort komt? Dat je bij het opstaan al weinig energie hebt om de dag te beginnen en aan het einde van de dag op de bank neerploft?

Ik geef je graag inzicht in hoe je ruimte kunt creëren voor een gezondere leefstijl en de dag met meer energie begint èn afsluit. Mijn doel voor jou met deze Webinar is om bewustwording van je leef- en eetpatroon te creëren en te leren hoe je in kleine stappen toewerkt naar je eigen gezondere leefstijl.

Tijdens de Webinar laat ik je kennis maken met mijn programma en kan je gebruik maken van een interessante introductie korting op je eigen leefstijltraject

De onderwerpen die in deze webinar aan de orde komen zijn: