Niet diëten, toch afvallen!

Heb jij te weinig tijd maar wil je toch werken aan
een gezondere leefstijl?

Dat kan!

Met 5 online modules vol informatie en praktische opdrachten kan jij in een half jaar jouw leefstijl stap voor stap gezonder maken. Je kunt de modules volgen wanneer het jou uitkomt en in het dagelijks leven je nieuw opgedane kennis in de praktijk brengen.

Is het voor jou herkenbaar?

Dat je beseft dat je eigenlijk wat moet doen aan je leefstijl, maar niet weet waar je de tijd vandaan moet halen? Stel je daarom al maanden, of misschien al wel jaren uit om daadwerkelijk gezonder te gaan leven? Je bent ook zeker niet de enige die hiermee zit.

Vaak spreek ik mensen die druk zijn om hun werk goed te doen, actief zijn als mantelzorger, als ouder, als partner of in andere rollen die veel van hun tijd en energie opslokken. Maar daarnaast vergeten ze om ook tijd voor zichzelf vrij te maken. Terwijl goed voor jezelf zorgen juist de basis moet zijn om vervolgens alle ballen goed hoog te kunnen houden.

Nu ben jij aan de beurt, om jezelf op de eerste plaats te zetten en jouw leefstijl aan te gaan pakken. Op zo’n manier dat het in te passen valt in jouw agenda en tevens blijvend positief resultaat geeft! Maak daarom gebruik van dit gerichte aanbod en ga aan de slag met de online modules.

Welke onderwerpen komen hierbij aan bod?

Wat kan je verwachten van mijn online programma?

In de online omgeving staan 5 modules voor je klaar die samen een compleet programma vormen voor jouw leefstijlverandering. De modules kan je 6 maanden lang gebruiken. Deze bestaan uit een mix van informatievoorziening en praktische oefeningen om dagelijks in de praktijk te brengen.

Een werkboek met oefeningen en met aanvullende informatie is per module bijgevoegd.

Elke laatste maandag van de maand, heb je tevens de mogelijkheid om vragen te stellen in een online Q&A. Hier kan iedereen die in een online programma zit inloggen en met mij en met elkaar de dingen bespreken waar je vragen over hebt of waar je meer over wilt weten. Je kunt dit uurtje zien als stok achter de deur of juist om te horen hoe anderen hun leefstijlverandering aanpakken. Of gebruik het om leuke tips te delen en te verzamelen.

Wil jij nu echt gaan starten met het verbeteren van jouw gezondheid?

Investering

Wat kost deze investering in jouw gezondheid?

Leefstijl is veel meer dan alleen voeding en beweging. Ik help je om inzicht te krijgen in je dagelijkse (ingesleten) patronen. Je bewust te maken dat er meer mogelijkheden zijn om stap voor stap in te voeren naar een betere balans en gezondheid. Daarmee kom je beter in je vel te zitten en wordt het in het dagelijkse leven makkelijker om alle ballen in de lucht te houden.

Met dit complete online programma ben je dus zelfstandig aan het werk met de mogelijkheid om maandelijks samen te sparren!

Jouw investering in deze online modules (inclusief maandelijks Q&A /coaching uur) bedraagt eenmalig €595,- (incl. btw).

Zet jij nu de eerste stap naar bewust gezonder leven?

Meld je dan nu aan of neem contact met mij op!